Studiekring 50+

Een studiekring is een succesvolle combinatie van ontmoeten, ervaringen delen en nieuws ontdekken. ‘Het houdt het hoofd jong en bevredigt de nieuwsgierigheid’, aldus één van de deelnemers. Bij een studiekring blijft je geest actief.

Meer info en/of aanmelden

Boekendienst aan huis

Voor mensen die niet (meer) zelfstandig naar de bibliotheek kunnen komen is er de Dienst Boek aan Huis. De boeken en tijdschriften of andere materialen worden bij je thuisbezorgd. Wanneer je van deze dienst gebruik wilt maken neem dan contact op met de bibliotheek.

Een bibliotheekmedewerker komt bij je thuis en vertelt wat de 'boekendienst-aan-huis betekent. Je spreekt af hoeveel materialen je per keer wilt lenen, welke materialen en hoe vaak je wilt wisselen. Daarna komt een vrijwilliger van de bibliotheek langs om de boeken af te leveren.

Contact opnemen met de medewerker boekendienst-aan-huis

Seniorweb - Thuis online

Kunt u de deur even niet uit, of wilt u gewoon een dagje thuis blijven? Met het internet haalt u zelf de buitenwereld in huis. Even videobellen met vrienden, via sociale media op de hoogte blijven van wat de familie allemaal doet, of online een spelletje spelen tegen iemand anders, het kan allemaal. Hoe? Dat leggen we u graag uit. Lees onze tips en ga aan de slag! En komt er niet uit? Dan staan onze vrijwilligers voor u klaar om u te helpen!

Naar Thuis online