speelOtheek Wijchen

speelOtheek Wijchen

Bij speelOtheek Wijchen vind je speelgoed voor iedereen, jong en oud. Al het speelgoed van de speelOtheek is te leen: van zintuigelijk speelgoed voor de allerkleinsten tot gezelschapsspellen voor grote kinderen en volwassenen, van Playmobil en Duplo tot skelters en glijbanen. Ook vind je bij de speelOtheek leuke en leerzame themadozen met speelgoed over piraten, letters, prinsessen en nog veel meer.
Maar speelOtheek Wijchen is meer dan alleen een speelgoeduitleen, het is ook een plek om te spelen, andere ouders te ontmoeten en een leuke club om vrijwilligerswerk te doen.

Hoe het werkt

Met een speelOtheek-abonnement op je bibliotheekpasje leen je speelgoed uit onze shop-in-shop en/of uitgiftepunt voor maximaal 4 weken. SpeelOtheek Wijchen kent verschillende abonnementen. 

Hoe het werkt

Ons speelgoed

SpeelOtheek Wijchen heeft superleuk speelgoed voor alle leeftijden.In onze SpeelStart-collectie vind je al het speelgoed voor de eerste jaren: leuk en leerzaam speelgoed. 

Ons speelgoed

Activiteiten

Op deze pagina vind je alle activiteiten van speelOtheek Wijchen. Wil jij zelf een activiteit bij de speelOtheek organiseren? Of in de vorm van een samenwerking? Neem dan even contact op via e-mail.

Activiteiten

Openingstijden & Contact

Onze shop-in-shop in de Bibliotheek Wijchen is open als de bibliotheek open is.
Ons uitgiftepunt in het souterrain van 't Mozaïek (uitgifte van groot speelgoed)
is open op zaterdagen tussen 10 en 12 uur.

speelOtheek Wijchen zit in 't Mozaïek aan de campuslaan in Wijchen,
met een shop-in-shop op de jeugdafdeling van de bibliotheek Wijchen
en een uitgiftepunt in het souterrain van 't Mozaïek.

speelOtheek Wijchen
Campuslaan 6
6602 HX Wijchen

e-mailadres:  info@speelotheekwijchen.nl